Binnendeuren op maat voor een bijzondere entree

Waarom kiezen voor binnendeuren op maat? Onze op maat gemaakte binnendeuren van onder andere Bruynzeel, Skantrae of Svedex zijn een prima alternatief als standaard deurmaten niet passend zijn. Het kan ook zijn dat u op zoek bent naar maatwerk binnendeuren, omdat u een bijzondere en unieke entree wenst. Wij kunnen namelijk niet alleen binnendeuren op maat maken, maar ook verschillende materialen en diverse accessoires met elkaar combineren. Op deze wijze stelt u precies de binnendeur samen zoals u die voor ogen heeft. De prijzen zijn afhankelijk van, onder meer, de maatvoering, materialen en accessoires en natuurlijk uw specifieke wensen. Als wij al uw persoonlijke wensen weten, dan pas maken wij een offerte op maat. Deze kunt u direct online aanvragen of u kunt een bezoek brengen aan onze ruime showroom in Alblasserdam, waar wij een deel van onze maatwerk binnendeuren graag aan u laten zien.

Bel: 0786990540 Contactformulier

Uw deurenspecialist voor binnendeuren op maat

Wij leveren en monteren als deurenspecialist binnendeuren op maat geheel naar uw wens, en dat door geheel Nederland. Moderne deuren, klassieke deuren of eigentijdse deuren, die een toegevoegde waarde hebben in elk huis. Wij werken met bekende merken, zoals Weekamp, Skantrae, Svedex, Bruynzeel en Austria. Het zijn allemaal binnendeuren van topkwaliteit. Verder op deze site onder het menu ‘deuren en deurbeslag’ treft u voorbeelden aan. U kunt het assortiment uiteraard ook komen bewonderen in onze showroom. Ook is het mogelijk om uw binnendeuren online te bestellen via onze webshop.

Binnendeuren op maat

Met ons maatwerk binnendeuren krijgt uw woning díe uitstraling die bij u past. Perfect passende binnendeuren voor een fijn woongevoel. Van luxueus tot tijdloos en dat tegen een betaalbare prijs. We nemen als voorbeeld de Casual binnendeuren van Svedex. Het lijnenspel van deze deuren is opvallend zonder dat dit overheerst. Een eigentijds design voor een redelijke prijs.

Maatwerk luxe binnendeuren

Bent u op zoek naar luxe binnendeuren? Dan kunt u bijvoorbeeld een keuze maken uit de Elegant collectie van Svedex of voor een prachtige binnendeur van Skantrae met glas in lood. De loodlijsten houden het glas bij elkaar. Deze deuren komen goed tot hun recht in de wat oudere woningen, maar ook in een modern interieur past een mooie glas-in-lood deur. Glas in lood binnendeuren geven uw woning een stijlvol karakter. De kosten zijn wat hoger dan wanneer u ervoor kiest om een eenvoudige binnendeur op maat te laten maken, maar het is zeker de moeite waard.

Voor welke binnendeuren u ook kiest, wij zorgen voor professioneel maatwerk en ons team kan zorgen voor de complete plaatsing. Zij maken ter plaatse alles pasklaar, van het afhangen van de deur tot het plaatsen van het eventuele glas en deurbeslag. Mooi deurbeslag maakt het plaatje helemaal compleet. Ook hierin bieden wij een ruime keuze. Uiteraard hebben wij ook bijpassende scharnieren en rozetten om het geheel compleet te maken. Vraagt u maar eens naar de mogelijkheden, bezoek onze showroom of surf direct door naar onze webshop.

1 of meerdere binnendeuren op maat laten maken? Met meer dan 30 jaar ervaring bent u bij ons in Alblasserdam aan het juiste adres. We hebben al veel mensen tot volle tevredenheid mogen helpen op dit gebied en hieronder treft u een beperkte opsomming aan van steden en plaatsen waar onze klanten zoal vandaan komen. Hoe kunnen wij u verder helpen?

 • Barendrecht
 • Delft
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Gorinchem
 • Gouda
 • Nieuwegein
 • Ridderkerk
 • Rotterdam
 • Schoonhoven
 • Sliedrecht
 • Spijkenisse
 • Vlaardingen
 • Zoetermeer