Schuifdeuren

D&R interieur pruduceert zelf inbouwkasten, schuifdeurkasten, schuifdeurwanden en schuifdeurkastinterieurs voor de particulier en professional. Door de eigen productie kunt u zelf uw kastindeling bepalen.

 

Groot voordeel van de schuifdeuren, garderobekasten en schuifwanden uit eigen productie is, natuurlijk, de prijs-kwaliteit verhouding maar ook de grote flexibiliteit in maatvoering.

  • Achter een deur of precies in een nis? Geen probleem. Wij maken uw kast precies op maat.
  • Deuren breder dan de standaard max van 100cm? Geen probleem.
  • Deuren hoger dan de standaard max van 275cm? Geen probleem.
  • 6 verschillende modellen deuromlijstingen.
  • 10 verschillende kleuren deurprofielen, deurdelingen, softclosing enz., enz.....
  • Ruimte tussen de planken, plankje meer, plankje minder? Geen probleem.
  • Aangepaste diepte? Geen probleem.

D&R intrieur is ook leverancier van verschillende merken fabrieksschuifsystemen waaronder Raffito schuifdeurkasten.

 

Met de schuifwandsystemen kunt u eindeloos combineren en de combinatie maken die geheel bij uw woonwensen past. Laat u in onze showroom inspireren door de oneindige mogelijkheden van onze schuifdeurkasten.


Deuren met omlijsting

U kunt uw schuifdeurkast / schuifwand samenstellen door een omlijsting te combineren met een deurvulling. Voor de deurvulling heeft u de keuze uit een groot aantal decorpanelen, glaspanelen en spiegels. Samen met de omlijstingen vormt dit een prachtige collectie, die regelmatig wordt aangepast aan de nieuwste woonstijlen.


Decoren

Voor de deurvulling heeft u de keuze uit een groot aantal decorpanelen, glaspanelen en spiegels. Samen met de omlijstingen vormt dit een prachtige collectie, die regelmatig wordt aangepast aan de nieuwste woonstijlen.


Paneel deuren

Paneeldeuren hebben een rustige en landelijke uitstraling of strak en modern zonder aluminium omlijsting. Voor de klassieke schuifdeuren kunt u kiezen uit verschillende modellen. Ook is er de mogelijkheid om een spiegeldeur samen te stellen.