Schuifdeuren

Bruynzeel industrieel schuifdeuren

Schuifdeuren scoren goed op populariteit, en dat is makkelijk te verklaren. Naast het feit dat deze moderne deuren een prachtige en rustgevende uitstraling hebben, hebben ze ook nog eens een erg groot voordeel wat andere deuren niet hebben.

Meer ruimte in huis met schuifdeuren

Schuifdeuren zijn erg praktisch door het feit dat ze geen ruimte nodig hebben voor de draaiing van de deur. Ideaal voor een kleinere ruimte! Het resulteert in meer ruimte in huis en oneindig veel mogelijkheden bij het inrichten van het interieur. Bovendien is het simpelweg een pareltje om te zien: schuifdeuren zijn uniek, origineel en decoratief. De deuren hangen aan een schuifsysteem, ofwel railsysteem, wat boven de deuropening bevestigd zit.

Schuifdeuren: stijlvol en origineel

Naast het feit dat schuifdeuren een praktische oplossing zijn, zorgen ze ook voor sfeer in het interieur: een toegevoegde waarde aan het huis wat de toon zet voor de rest van de inrichting. Net zoals andere deuren, passen schuifdeuren precies in de stijl van de rest van de woning. Ze kunnen een moderne industriële uitstraling afgeven doormiddel van strakke lijnen en glazen panelen die natuurlijk licht doorlaten. De zwarte metalen profielen van de deuren met glas zijn typerend voor de populaire industriële stijl en geven karakter aan de inrichting. Een stijlvolle en originele keuze.

Dubbele of enkele schuifdeuren?

Afhankelijk van de ruime, de grootte van het deurgat en de wens van de klant kan gekozen worden voor dubbele of enkele schuifdeuren. Beiden stralen klasse en originaliteit uit, maar de dubbele schuifdeur neem dit nog een stapje verder. Bij de keuze voor een dubbele schuifdeur worden twee railsystemen tegen elkaar gemonteerd, waar de deuren aan komen te hangen. Wanneer de schuifdeuren glazen oppervlakken hebben, wordt de illusie van een grotere ruimte gecreëerd. De kamer lijkt door te gaan waar deze eigenlijk eindigt en zo wordt een extra dimensie toegevoegd aan de ruimte. Daarnaast laat het glas natuurlijk licht door, wat resulteert in een lichtere ruimte.