Paneeldeuren

Paneelschuifdeuren hebben een rustige moderne en-/of landelijke uitstraling zonder aluminium omlijsting. Voor de paneelschuifdeuren kunt u kiezen uit verschillende  modellen. Ook is er de mogelijkheid om een spiegeldeur of deur met gekleurd glas samen te stellen.

Als u een model heeft gekozen, dan kunt u hierna kiezen uit meer dan 50 verschillende decors, van wit en vanille tot eiken en kersen. U kunt ook kiezen om een schuifdeur zonder decorfolie te bestellen. U kunt deze schuifdeur dan, na twee keer gronden en schuren, aflakken in de door u gewenste kleur, zoals bijvoorbeeld de kleur van uw binnendeuren.

De paneelschuifdeuren zijn ook af te werken in verschillende hoogglans kleuren. Als toch uw kleur niet bij het ruime aanbod van standaard kleuren zit is het ook mogelijk de deuren in en door u gewenste ral kleur af te werken. Het afwerken van de deuren gebeurt met een hoogwaardige lak in zijde glans of hoogglans.

Paneelschuifdeuren zijn af te werken met verschillende soorten handgrepen in brons en/of zilver verkrijgbaar zijn. Deze handgrepen worden in de deur gemonteerd.

Voor de glasdeuren heeft u de keuze uit verschillende soorten spiegels en coulerd glas. Alle  glasdeuren worden standaard voorzien van veiligheid folie om er zeker van te zijn dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan mocht er iet mis gaan.

Paneel schuifdeuren worden gemaakt met dezelfde kwaliteit kogelgelagerde wielen die zich bij de andere schuifdeursystemen al bewezen hebben. De deuren zijn van 22mm MDF met een kunststof folie aan de binnenzijde. Alle deuren worden zoals u van ons gewend bent op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt.