STIJL Dutch Furniture

100% maatwerk

STIJL dutch furniture maakt tijdloze en stijlvolle maatwerkmeubelen.


Trends komen en gaan, ook op het gebied van interieur, maar met STIJL dutch furniture kies je voor ingenieus op maat gemaakte meubelen die passen in elk interieur.
Je koopt niet zomaar een meubel, maar een bijzonder en uniek exemplaar.
STIJL maatwerkmeubelen zijn echte eyecatchers.

Scandinavisch

Een Scandinavisch interieur kenmerkt zich door strakke lijnen en een minimalistische vormgeving.  Functionaliteit, rust en comfort zijn belangrijk bij dit type interieur.

Verschillende planten en subtiele accessoires geven sfeer aan dit moderne, soms wat sober ogend interieur. In een Scandinavisch interieur worden tenslotte veel lichte kleuren gebruikt, die worden aangevuld met natuurlijke aardetinten en materialen. Denk hierbij aan een lichte houten vloer. De kleuren, materialen en accessoires zorgen samen voor een warme sfeer in elke kamer.
Liefhebbers van deze Scandinavische stijl halen hun hart op met de matte decors en de grafische patronen in onze STIJL collectie!

Modern

Een modern interieur kenmerkt zich door veel licht, strakke lijnen en bijzondere accessoires. Luxe en eenvoud zijn belangrijk bij dit type interieur.

De basiskleuren in dit interieur (wit, bruin, zwart en grijs) worden vaak gecombineerd met accessoires met opvallende kleuren.
De basis van een modern interieur is strak! Denk hierbij aan egale wanden (met zwevende kasten), deuren en plafonds.
Geen luchtige of zwierige tierelantijntjes, maar solide en stevige kleuren en materialen zoals staal en aluminium.
Liefhebbers van deze moderne stijl halen hun hart op met de moderne, soms zwevende meubels met de kenmerkende strakke lijnen van STIJL.

Klassiek

Een klassiek interieur kenmerkt zich door een luxe uitstraling, harmonie en warmte. Romantiek staat bij een klassiek interieur centraal.

Muren en plafonds zijn voorzien van sierlijsten, ornamenten en kroonluchters. Vaak worden er diepere kleuren gebruikt, zoals donkerrood, donkerblauw, zwart of bruin. De accessoires zijn soms voorzien van gouden of bronzen details en vaak worden er ook erfstukken gebruikt om dit interieur mee te stylen.


Door de juiste elementen en kleuren met elkaar te combineren ontstaat de luxe uitstraling die kenmerkend is voor het klassieke interieur.

Liefhebbers van deze klassieke stijl halen hun hart op met de mogelijkheden die STIJL biedt voor het creëren van een passend dressoir of kast die precies past binnen een romantisch interieur.

Metalen deuren

Creëer extra lichtinval met metalen deuren.

Een metalen deur of wand past in ieder huis. Met een metalen deur of wand maak je een ruimte optisch groter. Een metalen deur of wand geeft elk type interieur karakter en een stijlvol aanzien.  Een glazen deur maakt van twee aparte ruimtes één grote ruimte.
Doordat de deur van he plafond tot de vloer loopt, lijkt een ruimte hoger wat zorgt voor een ruimtelijk effect.

Upgrade jouw interieur met een metalen deur of wand. Wanneer je denkt dat een metalen deur enkel in een Modern of Scandinavisch interieur past heb je het mis.
Een metalen deur kan namelijk bij een klassiek of landelijk interieur voor een mooi stijlvol contrast zorgen. Hoe dan ook, een metalen deur of wand is een echte eyecatcher binnen je interieur.