Specialist in buitendeuren op maat

Buitendeuren op maat kunnen in vele modellen worden ontworpen en van diverse materialen worden gemaakt. Van modern tot klassiek en van industrieel tot landelijk, alle stijlen zijn mogelijk. Ze zijn af te werken met bijvoorbeeld fraai deurbeslag in allerlei soorten en maten en tevens met diverse soorten glas en accessoires, zoals weldorpels en huisnummers. De vormgeving van een buitendeur is belangrijk, want deze bepaalt mede het aanzicht van uw woonhuis. Welke stijl past er nu bij u? In onze showroom in Alblasserdam kunnen wij u een uitgebreide deurencollectie laten zien van verschillende bekende merken, onder andere Skantrae en Weekamp, met de daarbij behorende prijzen. Wij nodigen u graag uit om eens vrijblijvend een kijkje te komen nemen. Onze openingstijden en een routebeschrijving treft u aan op deze website onder het menu ‘contact’.

Bel: 0786990540 Contactformulier

Waarom zijn op maat gemaakte buitendeuren belangrijk?

Op maat gemaakte buitendeuren zijn belangrijk, omdat deze meer functies hebben dan andere deuren. Ze dienen uw woning goed af te kunnen sluiten en te isoleren en natuurlijk te beschermen tegen inbraak of insluipers. Veiligheidsbeslag en stevige cilindersloten zijn hierbij een zeer belangrijk onderdeel. Wie een buitendeur met glas wil, kiest daarvoor het best voor gelaagd veiligheidsglas. Door de aanwezigheid van een elastische kunststof film in het glas kan iemand met kwade bedoelingen er veel moeilijker volledig doorheen slaan. Bovendien heeft dit glas een geluidsisolerende werking en houdt dus ook lawaai buiten de deur.

Als we spreken over buitendeuren, dan is dit meestal de voordeur of de achterdeur. De voordeur is het visitekaartje van uw woning, de achterdeur een gastvrij welkom. Wilt u voor beide toegangen een buitendeur van bijvoorbeeld het merk Skantrae, dan hoeft dit zeker niet hetzelfde model te zijn. Een beetje afwisseling kan immers ook leuk zijn.

Maatwerk in buitendeuren

Voor veel mensen zijn massief houten buitendeuren vaak de absolute favoriet. Hout straalt een natuurlijke sfeer uit en heeft een bijzonder goede isolatiewaarde. Wel is maatwerk belangrijk, want bij een niet goed passende buitendeur kan koude buitenlucht naar binnen trekken, waardoor uw energiekening snel kan oplopen. Met onze op maat gemaakte buitendeuren zult u daar geen last van hebben. Het hele jaar door zit u er warmpjes bij.

De prijs die u betaalt voor een buitendeur op maat, is natuurlijk geheel afhankelijk van uw keuze. Wij hebben buitendeuren in verschillende prijsklassen, zodat u ook binnen uw budget een goede keuze kunt maken. Ons assortiment is gevarieerd, waardoor u voor vrijwel elke stijl en budget een passend model vindt waar u lang plezier van zult hebben.

De levensduur van buitendeuren wordt mede bepaald door een aantal factoren. Niet alleen het materiaal natuurlijk, maar ook het vakkundig monteren en afhangen spelen een zeer belangrijke rol. Uw nieuwe buitendeur wordt door ons geheel volgens de geldende wettelijke eisen gemonteerd en afgehangen. Omdat wij uitsluitend topkwaliteit leveren, staan wij garant voor een lange levensduur.

1 of meerdere buitendeuren op maat laten maken? Met meer dan 35 jaar ervaring bent u bij ons in Alblasserdam aan het juiste adres. We hebben al veel mensen tot volle tevredenheid mogen helpen op dit gebied en hieronder treft u een beperkte opsomming aan van plaatsen waar onze klanten zoal vandaan komen. Hoe kunnen wij ú verder helpen?

 • Barendrecht
 • Delft
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Gorinchem
 • Gouda
 • Nieuwegein
 • Ridderkerk
 • Rotterdam
 • Schoonhoven
 • Sliedrecht
 • Spijkenisse
 • Vlaardingen
 • Zoetermeer