Draaideurkast op maat laten maken?

Draaideurkasten fabriceren en monteren wij geheel voor u op maat. U kunt door ons een speciale draaideurkast volgens uw eigen ontwerp laten maken of dit proces uit handen geven aan een van onze creatieve ontwerpers. Aan de hand van uw wensen en behoeften maken wij dan een ontwerp met prachtige draaideuren van bijvoorbeeld het gerenommeerde merk Bruynzeel voor u. Van klassieke draaideurkasten van muur tot muur tot strakke, moderne kasten van vloer tot plafond. Dankzij onze jarenlange ervaring en eigen productie is er ontzettend veel mogelijk. Leg uw wensen maar eens aan ons voor, wij realiseren graag uw gedroomde draaideurkast. Onze heldere offerte zal direct duidelijkheid bieden over de totale prijs, dus geen verrassingen achteraf.

Bel: 0786990540 Contactformulier

Maatwerk in draaideurkasten

Draaideurkasten zijn nog steeds zeer populaire kasten. Standaard modellen vindt u in elke winkel, maar wij onderscheiden ons door volledig maatwerk te leveren. Een draaideur kast op maat laten maken heeft als belangrijk voordeel dat alle beschikbare ruimtes optimaal benut worden. Ook schuine wanden, een schuin plafond of een onhandige hoek zijn voor ons geen enkel probleem. Dankzij onze creativiteit vinden wij voor elk probleem een passende oplossing, zodat u de draaideurkast krijgt zoals u deze graag wenst.

Maatwerk draaideurkast

Maatwerk in draaideurkasten betekent dat wij uw kast volledig naar wens kunnen inrichten met, onder meer, legplanken, lades, hanggedeeltes en eventueel verlichting. Op deze manier kunt u het maximale halen uit uw opbergruimte, want opbergruimte kunt u eigenlijk nooit teveel hebben. Deze prachtige kasten worden doorgaans kamerhoog gemaakt en kunnen in elke gewenste breedte en diepte worden vervaardigd. Voor de afwerking kunt u kiezen uit verschillende merken en typen draaideuren. Denk daarbij aan een draaideur van Bruynzeel met een moderne uitstraling, praktische paneeldeuren of prachtige draaideuren met glas. Ook wat betreft het assortiment aan grepen bieden wij u een zeer ruime keuze.

Draaideurkast op maat tegen een eerlijke prijs

Draaideurkasten worden het meest toegepast in slaapkamers. Juist in dat soort ruimtes kan bijvoorbeeld een dakkapel een moeilijkheidsfactor zijn. Ook andere obstakels zoals leidingkokers, schoorstenen en pilaren vormen vaak een probleem. Echter niet voor ons. Voor al uw wensen hebben wij een passende en praktische oplossing. Verder op deze site treft u meer foto’s aan op welke wijze wij dit voor onze klanten hebben verzorgd. Stijlvol, met zorg, op maat, met mooie draaideuren en altijd tegen een eerlijke prijs.

Kwaliteit kent zijn prijs, maar wij weten onze prijzen nog steeds betaalbaar te houden. Een van de redenen hiervan is dat wij draaideurkasten volledig in eigen beheer maken. Zonder tussenkomst van derden kunnen wij daardoor de kosten laag houden en hoeven onze klanten zeker niet op kwaliteit in te leveren. Wij vinden tevreden klanten erg belangrijk. Ze zijn een van de belangrijkste succesfactoren die de basis vormen van ons bedrijf. Bent u onze volgende klant?

1 of meerdere draaideurkasten op maat laten maken? Met meer dan 35 jaar ervaring bent u bij ons in Alblasserdam aan het juiste adres. We hebben al veel mensen tot volle tevredenheid mogen helpen op dit gebied en hieronder treft u een beperkte opsomming aan van plaatsen waar onze klanten zoal vandaan komen. Hoe kunnen wij ú verder helpen?

 • Barendrecht
 • Delft
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Gorinchem
 • Gouda
 • Nieuwegein
 • Ridderkerk
 • Rotterdam
 • Schoonhoven
 • Sliedrecht
 • Spijkenisse
 • Vlaardingen
 • Zoetermeer