Maatwerk kast voor kantoor tegen een scherpe prijs

Een maatwerk kast voor uw kantoor betekent dat u precies de kast én de indeling krijgt die u wenst. U kunt bij ons zelf uw kast samenstellen/ontwerpen met onze online kastendesigner of uw wensen aan ons doorgeven, zodat wij voor u een mooi ontwerp kunnen maken. Dit verzorgen wij altijd tegen een scherpe prijs, want kasten op maat maken wij volledig in eigen huis. Doordat er geen derden bij de productie zijn betrokken, kunnen wij de kosten laag houden. Laat nu uw perfecte kantoorkast maken en vraag direct een offerte aan. Wilt u liever persoonlijk worden geholpen? Kom dan naar onze showroom in Alblasserdam. Wij helpen u graag met een deskundig advies voor het maken van de juiste keuze. Uiteraard staat er altijd een lekker kopje koffie voor u klaar.

Bel: 0786990540 Contactformulier

Tijd voor een nieuwe kast op kantoor?

Tijd voor een nieuwe kast op kantoor? Een maatwerk kast kunt u geheel laten aanpassen aan uw eigen smaak en wensen en zeker ook aan de behoeften van uw medewerkers. U kunt bij ons kiezen uit een breed assortiment aan verschillende materialen en kleuren en zelfs de indeling van het kastinterieur kunt u zelf bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit diverse bureaukasten, al dan niet met schuifdeuren, maar ook uit een complete kastenwand. Hierbij heeft u voor het afsluiten ervan de keuze uit draaideuren en schuifdeuren. Met onze online kastendesigner kunt u alvast een ontwerp maken en de prijs berekenen volgens de door u opgegeven maten.

Het grote voordeel van een op maat gemaakte kast voor op kantoor is dat u zelf de hoogte, breedte en diepte kunt bepalen. Heeft u een kleine ruimte tot uw beschikking? Dan kunnen hoge kasten een oplossing zijn, want hiermee bespaart u veel ruimte. Er is ook nog een ander type kast waarmee u ruimte kunt besparen, bijvoorbeeld een schuifdeurkast. Doordat de kast schuifdeuren kunt u altijd optimaal voor uw kast langs blijven lopen zonder zich te stoten of te storen aan openstaande deuren. Een kast met schuifdeuren is verder behoorlijk stofvrij, omdat de deuren in de kast geplaatst zijn en hierdoor weinig naden zijn waar stof naar binnen kan komen. Een perfecte oplossing om uw kantoor schoon en ordelijk te houden.

Kantoorkast op maat

Een kast op kantoor maakt een belangrijk onderdeel uit van een werkplek. Met een maatwerk kast verhoogt u het comfort op de werkplek. Bij een fijne werkplek denkt u in eerste instantie wellicht niet aan een op maat gemaakte kast, maar toch is het hebben van een praktisch opbergmeubel belangrijk. De inwendige maten kunnen afgestemd worden op het gebruik. Denk aan legborden, uittrekframes e.d. om alle kantoorzaken netjes in op te ruimen, zoals dossiers en kantoorartikelen. Te veel spullen hebben rondslingeren op de werkplek die er niet toe doen, geeft een rommelig effect. Met maatwerk kasten houdt u uw kantoor altijd opgeruimd. Vraag voor prijzen direct een offerte aan of breng een bezoek aan onze showroom. Wij adviseren u graag.

Meer dan 30 jaar ervaring

1 of meerdere kasten voor uw kantoor op maat laten maken? Met meer dan 30 jaar ervaring bent u bij ons in Alblasserdam aan het juiste adres. We hebben al veel mensen tot volle tevredenheid mogen helpen op dit gebied en hieronder treft u een beperkte opsomming aan van steden en plaatsen waar onze klanten zoal vandaan komen. Hoe kunnen wij ú verder helpen?

 • Barendrecht
 • Delft
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Gorinchem
 • Gouda
 • Nieuwegein
 • Ridderkerk
 • Rotterdam
 • Schoonhoven
 • Sliedrecht
 • Spijkenisse
 • Vlaardingen
 • Zoetermeer