Pivotdeuren op maat voor een stijlvol interieur

Pivotdeuren op maat maken van uw huis een echt thuis. Het zijn mooie, bijzondere deuren, want het scharniersysteem is vrijwel volledig geïntegreerd in de deur en het kozijn. Het belangrijkste voordeel is dus dat er geen elementen zichtbaar zijn waar u zich eventueel aan zou kunnen storen. Daarnaast is er een draaipunt in de vloer en het plafond waardoor ze in beide richtingen kunnen draaien. Verborgen perfectie? Zo zou u het zeker kunnen noemen. In ieder geval is een pivotdeur een heuse aanwinst voor uw interieur. Voor maatwerk rekenen wij geen extra kosten, want dit is bij ons ‘gewoon’ standaard. Kies voor deze tijdloze schoonheid en vraag vandaag nog een offerte aan. Of breng gerust eens een bezoekje aan onze ruim opgezette showroom in Alblasserdam. Onze specialisten staan u met plezier te woord en zullen ook een gericht en eerlijk advies geven.

Bel: 0786990540 Contactformulier

Pivotdeuren op maat voor moderne interieurs

Pivotdeuren komen goed tot hun recht in moderne interieurs. Esthetisch ziet de pivotdeur er stijlvol en soepel uit. Niet alleen omdat de scharnieren netjes zijn weggewerkt, maar ook door de uitvoering met glas met een minimaal lijnenspel. Bovendien zijn deze hightech deuren onderhoudsvriendelijk en vervaardigd van stabiele, sterke materialen. Een ander voordeel is dat deze deuren automatisch sluiten, zodat u in de winter een en ander kunt besparen op uw gasrekening. Naast alle eerder genoemde voordelen, zijn het ook nog eens veilige deuren. Een pivotdeur sluit langzaam, zodat vingers er niet makkelijk tussen kunnen komen. Voor gezinnen met kleine kinderen dus ideaal.

Een pivotdeur wordt ook wel een taatsdeur genoemd en door hun vormgeving en eigenschappen erg populair. Zowel voor particulier als voor zakelijk gebruik. Een geweldige deur die u door ons op maat kunt laten maken voor, bijvoorbeeld, uw kantoor of woonkamer. De deur kan namelijk naar beide zijden geopend worden waardoor het in- en uitlopen van een ruimte vergemakkelijkt wordt. Zonder inspanning en fluisterstil, mits u kiest voor een pivotdeur van hoge kwaliteit. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat is de prijs van een pivotdeur?

Een pivotdeur is ook in grotere formaten verkrijgbaar of in een dubbele uitvoering. Dit geeft een indrukwekkende uitstraling, waarbij u toch profiteert van optimaal comfort dankzij het unieke scharniersysteem. Wanneer een pivotdeur geplaatst wordt als binnendeur is er veelal geen kozijn nodig en is daardoor nog een stijlvollere afscheiding van twee ruimten. De prijs is uiteraard afhankelijk van uw wensen.

Voor alle interieurstijlen bieden wij een op maat gemaakte deuroplossing. Met onze ruime keuze in deuren van topmerken zoals Bruynzeel Industrieel etc. kunt u helemaal zelf de uitstraling van uw woning of kantoor bepalen. Echter, pivotdeuren op maat zijn naast erg mooi, ook nog eens zeer praktisch. Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag dan vandaag nog een offerte aan.

1 of meerdere pivotdeuren op maat laten maken? Met meer dan 30 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. We leveren onze deuren door geheel Nederland, maar door onze vestigingsplaats Alblasserdam hebben we in deze omgeving al veel mensen tot volle tevredenheid mogen helpen en hieronder treft u een beperkte opsomming aan van plaatsen waar onze klanten zoal vandaan komen. Hoe kunnen wij ú verder helpen?

 • Barendrecht
 • Delft
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Gorinchem
 • Gouda
 • Nieuwegein
 • Ridderkerk
 • Rotterdam
 • Schoonhoven
 • Sliedrecht
 • Spijkenisse
 • Vlaardingen
 • Zoetermeer