Schuifdeur op maat laten maken?

Een schuifdeur op maat laten maken, van bijvoorbeeld de topmerken Bruynzeel of Raffito, zorgt voor een duurzame oplossing om uw inrichting een geheel eigen stijl te geven. Naast het creëren van een persoonlijke woonstijl, is een schuifdeur op maat ook zeer praktisch. Deze schuifdeur neemt geen extra ruimte in beslag in tegenstelling tot bijvoorbeeld draaideuren. Voor de afwerking kunt u kiezen uit een groot aantal glaspanelen en decorpanelen. Verder op deze site ziet u een aantal voorbeelden. Voor de prijs van onze schuifdeuren kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze ruim opgezette showroom in Alblasserdam. Onze specialisten staan u graag te woord.

Bel: 0786990540 Contactformulier

Schuifdeuren zijn populairder dan ooit. Wist u dat u er een prachtige kamer-en-suite mee in uw woning kunt realiseren? Ideaal als u weinig ruimte heeft. Denk bijvoorbeeld aan klassieke schuifdeuren met glas in lood. Glas in lood leent zich goed voor kunstzinnige uitvoeringen, waardoor het invallende licht een bijzonder effect krijgt.

Schuifdeur op maat laten maken voor afzonderlijke ruimten

Een schuifdeur kunt u op maat laten maken om bijvoorbeeld twee ruimtes van elkaar te scheiden. Ook grote kledingkasten hebben soms schuifdeuren. Bij kasten schuift dikwijls de ene schuifdeur voor de andere, zodat door het schuiven óf het ene, óf het andere kastgedeelte kan worden gebruikt. Omdat u geen rekening hoeft te houden met de draaiing van de binnendeur, zijn er veel meer mogelijkheden te creëren bij het inrichten van de betreffende kamer.

Wat is de prijs van een op maat gemaakte schuifdeur?

De prijs van een schuifdeur of compleet schuifdeursysteem op maat is onder meer afhankelijk van de grootte, materialen en het soort glas. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld gehard enkel of dubbel glas. Gehard glas voor schuifdeuren is een glassoort dat door verhitting vele malen sterker wordt gemaakt en dit glas zal dus niet snel breken. Wanneer het glas wel breekt, zal het in kleine stukjes vallen die minder scherp zijn dan ongehard glas. Hierdoor neemt de kans op ongelukken en daardoor eventuele verwondingen aanzienlijk af.

Maatwerk schuifdeuren voor kast

Wilt u liever een dichte schuifdeur? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. In de praktijk spreken we al snel over een paneelschuifdeur. Paneelschuifdeuren kunnen wij op maat maken waarbij u een keuze heeft uit verschillende modellen. Voor de afwerking zijn er een aantal handgrepen in, onder meer, brons en zilver verkrijgbaar. Ook hiervoor geldt natuurlijk ook dat de uiteindelijke kosten afhankelijk zijn van uw wensen. Wat wij u wel kunnen vertellen is dat wij altijd een schuifdeur naar wens voor u hebben wat uw stijl, smaak of budget ook is. Maatwerk is bij ons namelijk standaard, dus wij garanderen u een perfect passende deur. Kom kijken in onze ruim opgezette showroom of vraag voor prijzen nu direct een offerte aan.

1 of meerdere schuifdeuren op maat laten maken? Met meer dan 30 jaar ervaring bent u bij ons in Alblasserdam aan het juiste adres. We hebben al veel mensen tot volle tevredenheid mogen helpen op dit gebied en hieronder treft u een beperkte opsomming aan van steden en plaatsen waar onze klanten zoal vandaan komen. Hoe kunnen wij ú verder helpen?

 • Barendrecht
 • Delft
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Gorinchem
 • Gouda
 • Nieuwegein
 • Ridderkerk
 • Rotterdam
 • Schoonhoven
 • Sliedrecht
 • Spijkenisse
 • Vlaardingen
 • Zoetermeer