STIJL Dutch furniture kopen bij D&R Interieur

STIJL Dutch furniture staat als merk gelijk aan hoge kwaliteit. Meubels van dit merk worden gemaakt van prachtige, kwalitatief hoogwaardige materialen die lang mee zullen gaan. Wanneer u meubelen van dit merk bij D&R Interieur bestelt, zijn deze compleet op maat te maken, zodat ze perfect in elk interieur zullen passen. Het maakt niet uit welk formaat, welke vorm of welke kleur u wenst. Bij D&R Interieur zorgen wij ervoor dat de meubelen aan al uw persoonlijke wensen zullen voldoen.

Bel: 0786990540 Contactformulier

Meubels van STIJL Dutch furniture in verschillende collecties

Wij zijn leverancier van meubelen uit verschillende collecties van STIJL Dutch furniture. Zo bieden wij onder andere de Scandinavische, de moderne en de klassieke collectie aan. Bovendien kunt u bij D&R Interieur ook terecht voor metalen deuren of wanden van dit merk. Wat kunt u van de verschillende collecties verwachten? De Scandinavische collectie bijvoorbeeld, is strak en modern. Bij de meubels uit deze collectie staat comfort, rust en functionaliteit centraal. U zult in de Scandinavische meubels uit onze collectie vooral veel lichte houtkleuren en neutrale aardetinten tegenkomen.

De moderne collectie van STIJL Dutch furniture

De moderne collectie van STIJL Dutch furniture is net zoals de Scandinavische licht en strak. Echter zijn de meubels uit deze collectie veelal wat stoerder door het gebruik van donkerdere kleuren en de combinatie van verschillende materialen. In de moderne collectie die wij aanbieden komt u bovendien ook zwevende meubels tegen. Deze dressoirs en kasten worden zo gemonteerd dat het lijkt alsof ze zweven aan de muur. Dit zorgt voor een strak, modern interieur. U kunt deze meubels zelf installeren aan de hand van de meegeleverde handleiding, maar u kunt ook onze service inschakelen voor het monteren of plaatsen van de meubels.

Klassieke meubels van STIJL Dutch furniture

Ook bieden wij de klassieke collectie van STIJL Dutch furniture aan. Deze meubelen stralen vooral luxe uit. Met een meubel uit de klassieke collectie kunt u een romantisch tintje toevoegen aan uw interieur. Deze meubelen combineert u met diepe, volle kleuren of juist met gouden en bronzen accenten. U kunt bij ons natuurlijk voor een van de drie collecties van STIJL Dutch furniture kiezen, maar dankzij onze opties tot maatwerk is het ook mogelijk om meubels uit de verschillende collectie met elkaar te combineren. Zo maakt u de meubels echt helemaal eigen.

Metalen deuren en wanden

In onze collectie STIJL Dutch furniture vindt u bovendien verschillende metalen deuren en metalen wanden. Een metalen deur of metalen wand zorgt voor karakter in een ruimte en kan bovendien grote ruimtes makkelijk opsplitsen in tweeën. Metalen deuren of wanden passen bij elke collectie STIJL Dutch furniture die wij aanbieden, of u nu kiest voor de Scandinavische, moderne of de klassieke collectie. Met het plaatsen van een wand of deur als dit zult u zorgen voor een echte eyecatcher in elke kamer.

D&R Interieur is leverancier van STIJL Dutch furniture

Wij hebben een uitgebreide collectie meubels van STIJL Dutch furniture. Als u liever de meubels niet online koopt voordat u ze met eigen ogen heeft gezien, is het aan te raden om onze showroom in Alblasserdam eens te komen bezoeken. Door deze vestigingsplaats zijn wij eenvoudig te bereiken uit plaatsen als:

 • Barendrecht
 • Delft
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Gorinchem
 • Gouda
 • Nieuwegein
 • Ridderkerk
 • Rotterdam
 • Schoonhoven
 • Sliedrecht
 • Spijkenisse
 • Vlaardingen
 • Zoetermeer

Waar u ook woont, u bent altijd van harte welkom in onze showroom om de meubelen van STIJL Dutch furniture in het echt te komen bekijken.