Taatsdeuren op maat sluiten met vertraging

Wij leveren taatsdeuren op maat van meerdere topfabrikanten zoals Bruynzeel Industrieel en Skantrae. Het zijn prachtige deuren zonder kozijnen die om een verticale as draaien met als groot voordeel dat de deur vanzelf in gesloten positie valt. Taatsdeuren onderscheiden zich ook nog op een ander belangrijk punt, namelijk veiligheid. Ze sluiten met vertraging en hebben rondom een kleine speling, zodat vingers niet bekneld kunnen raken. Voor een woning zijn dit perfecte deuren, zeker als u kleine kinderen heeft. Maar ook voor op kantoor zijn op maat gemaakte taatsdeuren ideaal. Een deur vergeten dicht te doen is verleden tijd, want ze sluiten automatisch. Bent u benieuwd naar ons maatwerk? Kom gerust kijken in onze ruime showroom of vraag voor prijzen nu direct een offerte aan.

Bel: 0786990540 Contactformulier

Taatsdeuren met stalen profielen

Taatsdeuren op maat zijn voorzien van authentieke, meestal stalen profielen die een stukje nostalgie met zich meebrengen. Ze zijn stijlvol en omdat ze geen dragende functie hebben kunnen ze lichter en dunner uitgevoerd worden. Op maat gemaakte taatsdeuren zijn over het algemeen een goed alternatief voor een schuifpui of openslaande deuren. Een mooie oplossing om twee ruimtes met elkaar te verbinden of juist subtiel van elkaar te scheiden.

Taatsdeuren op maat

De juiste deuren bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in een woning of kantoor en dit geldt zeker voor de taatsdeuren van Skantrae en Bruynzeel Industrieel. Van een gezellig rijtjeshuis tot moderne villa. De deuren zijn niet alleen een echte eyecatcher voor ieder soort thuis, maar ook voor op kantoor. Vooral bij een kantoorpand met een modern of juist industrieel karakter. Door de verschillende uitvoeringen en ons maatwerk kunnen wij voor vrijwel elke doorgang een passende oplossing bieden. Ook kan gekozen worden tussen verschillende handgrepen en er is de mogelijkheid om de deur afsluitbaar te maken door simpelweg een slot toe te voegen.

Maatwerk taatsdeuren voor op kantoor

Maatwerk taatsdeuren zijn populair, vooral op kantoor. Deze zijn namelijk eenvoudig te openen vanwege de dubbele draaipunten aan de boven- en onderkant. Bovendien kunt u deze deuren op maat laten maken met een mechanisme, waardoor de deuren automatisch sluiten. Zo blijft er nooit meer een deur open staan en gaat er geen warmte verloren.

Veel mensen denken dat taatsdeuren veel meer kosten dan normale deuren. In de praktijk valt dit prijsverschil erg mee. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van wat u wilt kopen, want taatsdeuren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar met diverse vlakverdelingen en profielen. In principe is elk gewenst ontwerp en iedere afwerking mogelijk, juist omdat wij maatwerk leveren. Informeert u maar eens naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan voor taatsdeuren op maat. Wij doen u graag een mooi aanbod. Wist u overigens dat wij ook aluminium taatsdeuren in ons assortiment hebben? Deze hebben het grote voordeel dat ze licht van gewicht zijn waardoor ze makkelijk zijn in het dagelijks gebruik. Bovendien zijn ook aluminium taatsdeuren een lust voor het oog!

Taatsdeuren op maat laten maken? Met meer dan 30 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren onze deuren door geheel Nederland, maar omdat wij in Alblasserdam gevestigd zijn hebben we in deze omgeving al veel mensen tot volle tevredenheid mogen helpen op het gebied van deuren. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan van steden en plaatsen waar deze klanten zoal vandaan komen. Hoe kunnen wij ú verder helpen?

 • Barendrecht
 • Delft
 • Den Haag
 • Dordrecht
 • Gorinchem
 • Gouda
 • Nieuwegein
 • Ridderkerk
 • Rotterdam
 • Schoonhoven
 • Sliedrecht
 • Spijkenisse
 • Vlaardingen
 • Zoetermeer